icon

Contacteaza-ne

Blog

Curatare acoperis

Curatare acoperis Acest acoperis a acumulat murdarie timp de peste 10 ani. Echipa noastra a reusit sa il reconditioneze cu brio.

Curte pavata 70 mp

15 ani de murdarie, alge si muschi au facut ca aceasta curte pavata sa isi piarda din stralucire si frumusete. Echipa noastra de profesionisti a reusit nu numai sa redea stralucirea acestui pavaj ci si sa puna un zambet pe fata proprietarului!

Curatare Pavaj Curte

Curatare Pavaj Curte Echipa Hydro Blast a reusit sa readuca la viata un pavaj murdar si neglijat de mai bine de 10 ani. Suprafata a fost curatata, tratata chimic si aplicat nisip pentru umplerea rosturilor

Curatre butoaie metalice

Curatre butoaie metalice Aceste butoaie sunt folosite pentru a iriga o grădină. Folosirea îndelungată a acestor butoaie cu apă, fără întreținere, a dus la ruginirea acestora si la incapacitatea de a le mai utiliza pentru irigare. Echipa Hydro Blast a reușit să recondiționeze butoaiele, prelungindu-le astfel durata de viață.

Pavaj

Pavajul curățat strălucește din nou Aceste poze prezintă o secțiune de pavaj foarte murdar, care acum arată ca nou, datorită serviciilor de curățare profesionale. Detaliile remarcabile ale texturii au fost readuse la viață.

Curte plăci de beton

Plăcile de beton recapată strălucirea originală Aceste poze prezintă o secțiune de plăci din beton foarte murdare și decolorate, care acum arată ca noi, datorită serviciilor de curățare profesionale. Detaliile remarcabile ale texturii au fost readuse la viață.

Recent Comments

Niciun comentariu de arătat.
ro_RORomanian
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Cu ce te putem ajuta?